BREV TIL VORES GÆSTER

Velkommen til Deres hjertes og Deres søde drømmers villa. Velkommen til Deres eget hjem.

Moments Villa Agno: En storslået ejendom beliggende i det privilegerede, fulde af kølige kilder og overgroet med valnødtræer, skråninger af det smukke arkadiske bjerg, Lykaio-bjerget, den mytiske bjerg af fødslen og opdragelsen af de tre nymfer Agno, Theisoa og Neda fra kongen af guderne i den antikke græske verden, Zeus, det mytiske bjerg, som gudinden Artemis gik på jagt og guden Pan levede.

Bygget på en bjergskråning i udkanten af ​​den maleriske Arkadiske landsby Ano Karyes, har "Moments Villa Agno" den sjældne kombination af at være i et rolig, afsondret og privat placering, men inden for nogle ganske få minutter ser den besøgende smukke stenbyggede landsbyer, som de af Isari, Leontari, Karitena, Andritsaina, Elliniko, Stemnitsa, Dimitsana. Lusios-elven for vandreture og rafting, vandfaldet af Neda, den mirakuløse kirken Sankt Theodora og de unikke klostre af det Arkadiske Hellige Bjerg, de arkæologiske udgravninger af Lykaion bjerget, Lykosoura, Megalopolis, Apollon Epikuræus, det antikke Messina, det antikke Olympia, den turkisblå kyst Kalamata i Messinien komponerer en himmelsk scene.

Vores kære gæster

Vores eneste mål og vores helhjertede ønske, gennem vores eksklusive tilbud, er, at Deres ophold på Villa MOMENTS AGNO * skal blive anledningen til erindring af behagelige følelser og glade minder fra Deres barndom og ikke bare den. At oversvømme Dem med sjælefred og åndelig lyst, som når De besøger et yndlingssted. Forhåbentlig vil vores eksklusive pakkerejser fylde Deres hjerte og sind med øjeblikke af glæde og nostalgi af Deres oplevelser i vores villa, vores mytiske Arkadien og i vores Grækenland.

Vi vil give Dem al den positive energi gennem vores specielle tilbud for at belønne Dem med en uforglemmelig og sød ton af afslapning og trivsel, en autentisk græsk arkadisk gæstfrihed, et ærligt forhold mellem kvalitet og pris. Velkommen til os ... Deres reservation i vores lille paradis er garanteret ... Velkommen ... Til Deres tjeneste...

Med den venligste hilsen,

Deres magiske øjeblikkes hold

 

MΑποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς βιολέτας καρδιάments Villa Agno

 

*Agno (på græsk betyder det ”det hellige, det rene, det uspolerede”)

EKSKLUSIVE TILBUD TIL BOOKING PÅ VORES HJEMMESIDE

Tilbud og bookinger på Deres sprog

TIDLIG BOOKING MED 25% RABAT OG GAVER
5 grunde til at booke tidligere hos os
OPHOLD OVER 6 NÆTTER MED RABATTER OG GAVER
6 hovedgrunde for at De booke Dem hos os.
OPHOLD OVER 3 NÆTTER MED RABATTER OG GAVER
5 hovedgrunde for at De booke Dem hos os.
GRATIS OVERNATNINGER MED RABATTER OG GAVER
Overnat længer end 3 gange og få 1 overnatning gratis! 5 hovedgrunde for at De booke Dem hos os
GENERALTILBUD
4 hovedgrunde for at De booke Dem hos os.

Vi gør opmærksom på, at vi kan kontakte Dem på engelsk og græsk