France

VIESTI VIERAILLEMME

Tervetuloa unelmienne lomalle. Tervetuloa kotiin.

Moments Villa Agno : Upealla paikalla omalla tontilla Arkadian alueyksikössä Lykaion- vuoren rinteellä, virkistävien lähteiden ja pähkinäpuiden keskellä. Siellä missä syntyivät ja kasvoivat kolme antiikin Kreikan Zeus-jumalan nymfiä, Agno, Theisoa ja Neda. Tällä myyttisellä vuorella metsästi Artemis ja asui jumala Pan.

Moments Villa Agno on rakennettu mäen rinteeseen, arkadialaisen Ano Karies-kylän laidalle, omalle rauhalliselle tontille, mutta se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä kivistä rakennetuista ihanista pikkukylistä, kuten Isari, Leontari, Karitenas, Andritsaine, Elliniko, Stemnitsa ja Dimitsana. Seutu tarjoaa puitteet unelmien lomalle: Lousios-joella voit vaeltaa ja laskea koskea, ja voit vierailla ihmeitätekevässä Agia Theodoran kirkossa sekä ainutlaatuisissa Arkadian pyhän vuoren luostareissa, Lykaion-vuoren, Lykosouran, Megalopolin, Apollon Epikurioksen temppelin, antiikin Messenian ja Olympian arkeologissa kohteissa sekä Kalamatan ja Messenian rannoilla ja uida turkoosinsinisessä meressä.

Arvoisat vieraamme

Ainutlaatuisten tarjoustemme avulla tarkoituksemme ja harras toiveemme on, että lomanne MOMENTS VILLA AGNO* muistuttaisi teitä lapsuuden huolettomista ja iloisista hetkistä ja tarjoaisi teille sitä rauhaa ja mielen virkistystä, mitä itselle rakkaat paikat voivat tuoda. Toivomme, että ainutlaatuiset tarjouksemme takaavat teille sydämiinne ja mieliinne nautintoa ja nostalgiaa ihanien kokemustenne myötä täällä villassamme, Arkadiassa, Kreikassa.

Meillä on tarjota teille positiivista energiaa, ja tarttumalla ainutlaatuisiin tarjouksiimme, joissa yhdistyy laatu ja hinta, voit kokea unohtumattoman rauhan ja virkistyä sekä kokea aitoa arkadialaista vieraanvaraisuutta. Tervetuloa käymään… Varauksenne pienessä paratiisissamme on taattu… Tervetuloa… Palveluksessanne…

Ystävällisin terveisin

Taianomaisten hetkienne luojat

MΑποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς βιολέτας καρδιάments Villa Agno


 

* Agno ( Αγνώ, kreikkaa) = pyhä, puhdas, saastumaton

AINUTLAATUISET TARJOUKSET
TEE VARAUS NETTISIVUILLAMME

Tarjoukset ja varaus omalla kielelläsi


5 syytä tehdä varaus meille ajoissa


6 tärkeää syytä miksi tehdä varaus meille


5 tärkeää syytä miksi tehdä varaus meille


Jos yövyt useamman kuin 3 yötä, saat yhden ilmaiseksi!
5 tärkeää syytä miksi tehdä varaus meille


4 tärkeää syytä miksi tehdä varaus meille

Muistutamme vielä, että voimme olla sinuun yhteydessä englannin tai kreikan kielellä.

 

 

phone receiver +306932708012
maps and flags Ano Karyes, Arcadia 22200 Greece

PROPERTY REGISTER NUMBER (PRN) : 00000536481