Ophold over 3 nætter med rabatter og gaver

 

5 hovedgrunde for at De booke Dem hos os.

 

 

Kære gæster

 

 

Vi opfordrer Dem til at foretage Deres reservation nemt, hurtigt og sikkert fra vores reservationssystem, og som tak vi vil tilbyde Dem GRATIS pr. ophold i tillæg det følgende:

 

 

 

  1. Transport fra / til Kalamata lufthavn eller havnen i Kalamata, for at De føle Dem godt tilpas fra første til sidste øjeblik af Deres ophold.

 

 

  1. Kølemaskine til vandflasker med en flaske 19 liter drikkevand sammen med små glas for at slukke Deres tørst.

 

 

 

C. En stor kurv af lokale traditionelle produkter og friske sæsonbestemte frugter til at byde Dem velkommen.

 

 

 

D. Rabatter på canyoning, rafting og udflugter på tværs af det bredere område af Peloponnes og Athen.

 

 

E. Op til 2 børn ekstra gratis: For op til 6 personer er op til 2 børn under 12 år gratis, hvis de bruger de eksisterende senge.

 

 

 

Vilkår og betingelser

For alle datoer, fra 1. januar til 31. december.

Book kun fra vores hjemmeside.

3 overnatninger minimum ophold.

 

Afbestillingsregler

Forudbetale hele beløbet uden tilbagebetaling for nogen som helst grund.

 

ADVARSEL: Vores tilbud er ikke kombineret.

 

Og bare rolig: Hvis De ikke vil kunne komme på grund af force majeure, vi giver mulighed for at overføre Deres reservation intakt med alle de gaver til en anden ven eller et familiemedlem i samråd med os.

Ingen ekstra gebyr, hvis ændringen er foretaget inden for den periode, hvor tilbuddet gælder, eller med vores hjemmesides nuværende officielle pris på et andet tidspunkt uden for tilbuddet. Deres anmodning vil være under vores godkendelse.

 

***

Hvis De ikke kan komme til de datoer, De har bestilt, på grund af force majeure, giver vi mulighed for at ændre dem, i samråd med os.

Deres anmodning vil blive genstand for vores godkendelse, baseret på tilgængelighede af vores villa.

 

Nem, hurtig garanteret og sikker reservation fra Deres mobiltelefon eller tablet, eller bærbar eller stationær computer, 24/7 online-reservation, øjeblikkelig bekræftelse, ingen skjulte omkostninger, ingen reservationsgebyr, bedst mulig pris, vi sikrer og respekterer Deres privatliv, De kan betale med kreditkort, betalingskort eller ved bankindbetaling eller bankoverførsel.