Bo over 6 netter med rabatter og gaver

 

6 toppgrunner til å bestille hos oss

 

 

Kjære gjester

 

 

Vi oppfordrer Dere til å gjøre bestillingen Deres enkelt, raskt og trygt fra vårt bookingsystem, og som takk vil vi gi Dere GRATIS pr. opphold, i tillegg, det følgende:

 

 

ΑTransport fra / til Kalamata flyplass eller havnen i Kalamata, for at De føler Dere komfortabelt fra første til siste øyeblikk av oppholdet.

 

 

 

B. Kjølmaskin til vannflasker med en flaske 19 liter drikkevann sammen med små glass for å slukke tørsten Deres.

 

 

 

C. En stor kurv med lokale tradisjonelle produkter og friske sesongfrukter for å hilse Dere velkommen.

 

 

 

D. Rabatter på canyoning, rafting og utflukter over hele regionen av Peloponnes og Athen.

 

 

E. Opp til 2 barn ekstra gratis: For opp til 6 personer er opp til 2 barn under 12 år gratis, når de bruker eksisterende senger.

 

 

 

F. Catering-grillkveld i villaen vår med tilstedeværelse av en lokal kokk, som vil foreta en smaksreise med Dere på kjøkkenet av Arkadia og Hellas.

 

Vilkår og betingelser

For alle datoene, fra 1. januar til 31. desember.

Bestill bare fra nettstedet vårt.

6 overnattinger minimum opphold.

 

Avbestillingsregler:

Forskuddsbetaling av hele beløpet uten tilbakebetaling av en eller annen grunn.

 

ADVARSEL: Våre tilbud er ikke kombinert.

 

Og ikke bekymre Dere: Hvis Dere ikke kan komme på grunn av force majeure, gir vi Dere muligheten til å overføre bestillingen Deres med alle gavene Deres til en annen venn eller familiemedlem i samråd med oss.

Ingen ekstra kostnader hvis endringen skjer i budgivningsperioden eller på gjeldende offisielle nettstedpris på en annen tid enn tilbudet. Deres forespørsel vil være under vår godkjenning.

 

***

 

Også, hvis Dere ikke kan komme på grunn av force majeure på datoene Dere har bestilt, gir vi Dere muligheten til å endre dem etter samråd med oss.

Deres forespørsel vil bli underlagt vår godkjenning, basert på tilgjengeligheten av villaen vår.

 

Enkel, rask, garantert og sikker bestilling fra Deres mobiltelefon eller nettbrett, laptop eller datamaskin, online booking 24/7, direkte bekreftelse, ingen skjulte kostnader, ingen bestillingsgebyr, best tilgjengelig pris, vi garanterer og vi respekterer privatlivet Deres, Dere kan betale med kredittkort og debetkort eller ved bankinnskudd eller ved bankoverføring.