Een verblijf van meer dan zes nachten met kortingen en geschenken

 

Zes belangrijke redenen om bij ons te reserveren

 

 

Beste gasten,

 

We raden u aan om snel, makkelijk en veilig te reserveren via het reserveringssysteem op onze website en om u te bedanken, bieden we u per verblijf GRATIS de volgende extra’s aan:

 

  1. Transport van en naar de luchthaven van Kalamata of de haven van Kalamata, voor uw comfort van het begin tot het einde van uw verblijf.

 

 

  1. Een koelmachine voor gebotteld water met een fles van 19 liter drinkwater en bekertjes, om uw dorst te lessen.

 

 

  1. Een grote mand met traditionele streekproducten en vers seizoensfruit, om u te verwelkomen.

 

 

  1. Kortingen op kanyoning, rafting & uitstappen in de hele Peloponnesus en Athene.

 

 

  1. Gratis overnachting voor maximaal 2 extra kinderen: Voor een reservering van 6 personen krijgen tot 2 extra kinderen onder 12 jaar een gratis verblijf als ze de bestaande bedden gebruiken.

 

 

  1. Avond met catering-barbecue in onze villa in aanwezigheid van een plaatselijke chef, om u te laten proeven van de keuken van Arcadië & van Griekenland.

 

 

Voorwaarden en condities

Voor alle datums, van 1 januari tot 31 december.

Reservering enkel via onze website.

Verblijf van minstens 6 overnachtingen.

 

Annuleringsbeleid

Vooruitbetaling van het volledige bedrag zonder terugbetaling om welke

reden dan ook.

 

OPGELET: Onze aanbiedingen zijn niet met elkaar te combineren.

 

En wees gerust: Als u wegens overmacht niet kunt komen, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw reservering, samen met alle geschenken, over te dragen aan een vriend of familielid, nadat u het eerst met ons besproken heeft.

Dit zonder extra kosten als de verandering plaatsvindt binnen de periode van de aanbieding of met de geldende prijzen van onze website voor een andere periode, waarvoor de aanbieding niet van kracht was. Uw vraag is aan onze goedkeuring onderworpen.

 

***

Ofwel, als u wegens overmacht niet kunt komen op de datums die u gereserveerd hebt, dan bieden we u de mogelijkheid om die datums te wijzigen, nadat u het eerst met ons besproken heeft.

Uw vraag is aan onze goedkeuring onderworpen en is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze villa.

 

Makkelijk, snel, gegarandeerd en veilig reserveren via uw smartphone, tablet, laptop of desktop, online en 24/7, onmiddellijke bevestiging, zonder verborgen kosten, aan de beste marktprijzen. We verzekeren en eerbiedigen uw privacy, u kunt betalen met een credit of een debit card of via een bankoverschrijving.