Brev till våra gäster

 

Välkommen till Ert hjärtas och Era söta drömmars villa. Välkommen till Ert hem.

 

Moments Villa Agno: En fantastisk fastighet, som ligger i de privilegierade lutningarna, fulla av häftiga källor och täckta med valnötsträd, på det vackra arkadiska berget Lykaion, det mytiska berget av födelsen och uppfostran för tre nymfer Agno*, Theisoa och Neda, av gudarnas kung i den antika världen, Zeus, det mytologiska berget, var gudinnan Artemis gick på jakt och var guden Pan levade.

Byggd på en berglutning i utkanten av den pittoreska arkadiska byn Ano Karyes har "Moments Villa Agno" den sällsynta kombinationen av att vara i en lugn, avskild och privat läge, men ändå inom ett fåtal minuter ser besökaren vackra stenbyggna byar som de av Isari, Leontari, Karitena, Andritsaina, Ellinikon, Stemnitsa, Dimitsana. Lusios-älven för promenader och forsränning, vattenfallen i Neda, den mirakulösa kyrkan Sankta Theodora och den unika klostern på Arkadiens helliga berg, de arkeologiska ställen Lykaion-berget, Lykosoura, Megalopolis, Apollo Epikuräus, det antika Messina, det antika Olympia, den turkos kusten av Kalamata i Messinien komponerar en himmelsk scen.

 

Våra kära gäster

Vårt enda mål och vår helhjärtade önskan, genom våra exklusiva erbjudanden, är, att Er vistelse på Villa MOMENTS AGNO* skulle vara ett tillfälle för minnet av behagliga känslor och glada minnen från Er barndom och inte bara från den. Att översvämma Er med själfred och andlig lust, som när Ni besöker en favoritplats. Förhoppningsvis vill våra exklusiva semesterpaketer fylla Ert hjärta och sinne med stunder av glädje och nostalgi av Era erfarenheter i vår villa, vårt mytiska Arkadien och i vårt Grekland.

Vi kommer att ge all vår positiva energi genom våra erbjudanden för till gengäld att erbjuda Er en distinkt och söt ton av avslappning och välbefinnande, en äkta grekisk arkadisk gästfrihet, en ärlig valuta för pengarna. Välkommen till oss ... Er bokning i vårt lilla paradis garanteras ... Välkommen ... Till Er tjänst ..

 

Med trevlig hälsning

Era magiska Stunders grupp

 

MΑποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς βιολέτας καρδιάments Villa Agno

 

* Agno betyder på grekiska = det helliga, det rena, det obesmittade

Exklusiva erbjudanden

FÖR BOKNING PÅ VÅR HEMSIDA

Erbjudanden och bokningar, på Ert språk

TIDIG BOKNING MED 25% RABATT OCH GÅVOR
5 grunder för att boka tidigare med oss
BO ÖVER 6 NÄTTER MED RABATTER OCH GÅVOR
6 ledande grunder för att boka med oss
BO ÖVER 3 NÄTTER MED RABATTER OCH GÅVOR
5 ledande grunder för att boka med oss
GRATIS ÖVERNATTNINGAR MED RABATTER OCH GÅVOR
Bo över 3 nätter och få 1 gratis! 5 ledande grunder för att boka med oss
ALLMÄN ERBJUDANDE
4 ledande grunder för att boka med oss

Vi gör uppmärksam på, att vi kan kontakta Er på engelska och grekiska.