YLEINEN TARJOUS

 

4 tärkeää syytä miksi tehdä varaus meille

 

 

Arvoisat vieraamme

 

Suosittelemme teitä tekemään varauksenne helposti, nopeasti ja turvallisesti varausjärjestelmämme kautta nettisivuillamme ja kiitoksena tarjoamme ILMAISEKSI tapauskohtaisesti seuraavaa:

 

 

Α. Juomavesiautomaatti, jossa 19 litraa pullotettua juomavettä ja juomamukit, jotta viemme teiltä janon pois.

 

 

B. Iso kori täynnä perinteisiä, paikallisia tuotteita ja kauden tuoreita hedelmiä toivottamaan teidät tervetulleiksi.

 

 

C. Alennuksia kanootti- ja koskenlaskuretkille ja retkille Peloponnesoksen ja Ateenan aluille.

 

D. Lisäksi kaksi lasta yöpyy veloituksetta: Kuuden hengen varauksen yhteydessä, kaksi alle 12-vuotiasta lasta lisää veloituksetta, jos yöpyvät huoneistoissa olevissa sängyissä.

 

 

Ehdot ja edellytykset

Koskee kaikkia päiviä 1.1.31.12.

Varaus mahdollinen ainoastaan nettisivujemme kautta.

Varauksen vähimmäismäärä 3 yötä : 1.6.-30.9. ja 20.12.-10.1.

 

Etumaksu 25% majoituksen kokonaissummasta. Jäljelle jäänyt summa pitää maksaa 45 vuorokautta ennen tuloanne, muussa tapauksessa varaus katsotaan perutetuksi.

 

 

Peruutusehdot

Etumaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Jos peruutus tehdään 45 vuorokauden jälkeen tai jos et tule ottamaan villaa vastaan, maksettua varausmaksua ei palauteta sinulle minkään syyn vuoksi.

 

HUOM! Tarjouksiamme ei ole mahdollista yhdistää keskenään.

 

Mutta älkää olko huolissanne: Jos ette pääse tulemaan ylivoimaisen esteen vuoksi, annamme teille mahdollisuuden siirtää varauksenne sellaisenaan toiselle henkilölle, ystävälle tai sukulaiselle, sopimalla asiasta kanssamme.

Ei lisäveloituksia, jos muutos tehdään tarjouksen voimassaoloaikana tai nettisivujemme hinnaston mukaan muuna ajankohtana kuin tarjouksen ollessa voimassa.

***

Lisäksi, jos ette pääse tulemaan ylivoimaisen syyn vuoksi ajankohtana, jonka olette varanneet, annamme teille mahdollisuuden muuttaa päivämääriä sopimalla asiasta kanssamme.

Pyyntöönne täytyy tulla hyväksyntä meiltä vapaiden paikkojen perusteella.

 

Helppo, nopea, taattu ja turvallinen tapa tehdä varaus matkapuhelimellasi, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai pöytäkoneella. Varauksen voi tehdä verkossa 24/7, vahvistuksen saa heti, ei piilokuluja, ei varausmaksua, paras mahdollinen hinta, suojelemme ja kunnioitamme yksityisyyttäsi, voit maksaa pankki- tai luottokortilla, pankkitalletuksella tai pankkisiirrolla.

phone receiver +306932708012
maps and flags Ano Karyes, Arcadia 22200 Greece
 

PROPERTY REGISTER NUMBER (PRN) : 00001967249