BRIEF AAN ONZE GASTEN

Welkom in de villa van uw hart en uw zoetste dromen. Welkom in uw vakantiehuis.

 

Moments Villa Agno: Een fantastisch landhuis, gelegen op de flanken van de wondermooie Arcadische berg Lykaion, vol koele bronnen en begroeid met notelaars. Deze berg is de plaats waar volgens de mythologie de drie nimfen Agno*, Theisoa en Neda, evenals Zeus, de koning van de goden van de antieke wereld, geboren en getogen zijn. Op deze berg leefde ook de god Pan en ging de godin Artemis op jacht.

 

“Moments Villa Agno” is gebouwd op de flank van een heuvel, aan de rand van het pittoreske Arcadische dorp Ano Karyes. Hoewel het huis gelegen is op een rustig, afgelegen privé-eigendom, vindt de bezoeker op enkele minuten afstand mooie dorpjes met stenen huizen, zoals Isaris, Leontari, Karytaina, Andritsaina, Elliniko, Stemnitsa en Dimitsana. De rivier Lousios, ideaal om te wandelen en te raften, de watervallen van Neda, het wonderdoende kerkje van Agia Theodora en de unieke kloosters van de Arcadische Heilige Berg, de archeologische vindplaatsen van de berg Lykaion, Lykosoura, Megalopolis, de tempel van Apollon Epikourios, de archeologische vindplaatsen van het Antieke Messene en het Antieke Olympia en de blauwgroene kust van Kalamata in Messenië zorgen voor een paradijselijk decor.

 

Beste gasten,

Wat we met onze exclusieve aanbiedingen willen bereiken, is dat uw verblijf in MOMENTS VILLA AGNO* u gevoelens van intens geluk en onvergetelijke herinneringen zal bezorgen. Dat u er innerlijke rust vindt en een mentale boost krijgt zoals gebeurt wanneer u een geliefde plaats bezoekt. We hopen dat we u met onze exclusieve vakantiepaketten zalige momenten bezorgen en dat u met nostalgie zult terugdenken aan uw tijd in onze villa, in het mythische Arcadië, in Griekenland.

We geven u al onze positieve energie met speciale aanbiedingen om u een onvergetelijke, ontspannende en verkwikkende vakantie te bezorgen met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en u kennis te laten maken met de écht Griekse, Arcadische gastvrijheid. We heten u welkom in ons kleine paradijs en staan tot uw beschikking.

 

Met vriendelijke groeten

Het team voor magische momenten

 

MΑποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς βιολέτας καρδιάments Villa Agno

 

* Agno (betekent in het Grieks) = heilig, zuiver, onbezoedeld

EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN

VOOR RESERVERING VIA ONZE WEBSITE

Aanbiedingen en reservering in uw taal

VROEG RESERVEREN MET EEN KORTING VAN 25% EN GESCHENKEN
Vijf redenen om vroeg bij ons te reserveren
EEN VERBLIJF VAN MEER DAN ZES NACHTEN MET KORTINGEN EN GESCHENKEN
Zes belangrijke redenen om bij ons te reserveren
EEN VERBLIJF VAN MEER DAN DRIE NACHTEN MET KORTINGEN EN GESCHENKEN
Vijf belangrijke redenen om bij ons te reserveren
GRATIS OVERNACHTINGEN MET KORTINGEN EN GESCHENKEN
Blijf voor langer dan 3 overnachtingen en krijg er 1 gratis! Vijf belangrijke redenen om bij ons te reserveren
ALGEMENE AANBIEDING
Vier belangrijke redenen om bij ons te reserveren

We willen u eraan herinneren dat we met u kunnen communiceren in het Engels en het Grieks.