BREV TIL GJESTENE VÅRE

 

Velkommen til villaen av hjertet og drømmene Deres. Velkommen til hjemmet Deres.

 

Moments Villa Agno: En fantastisk eiendom som ligger ved de privilegerte åssidene, fulle av kjølige kilder og overgroete med valnøtttrær, på det vakre arkadiske fjellet, Lykaion, det mytiske fjellet av fødselen og oppdragelsen av de tre nymfene Agno, Theisoa og Neda, av gudenes konge til den gamle greske verdenen, Zeus, det mytiske fjellet hvor gudinnen Artemis jaktet og guden Pan levde.

 

Bygget på en åsside i utkanten av den pittoreske Arkadiske byggden Ano Karyes, har “Moments Villa Agno” den sjeldne kombinasjonen av å være i et rolig, tilbaketrukket og privat sted, men innen noen få minutter ser besøkeren vakre steinbyggete landsbyer, som de av Isari, Leontari, Karitena Andritsaina, Ellinikon, Stemnitsa, Dimitsana. Lusios-elva for fotturer og rafting, fossefallet av Neda, den mirakuløse kirken Sankt Theodora og det unike klosteret på Arkadias Hellige Fjell, de arkeologiske funnstedene i Lykaion-fjellet, Lykosoura, Megalopolis, Apollo Epikuræus, det antikke Messina, det antikke Olympia, den turkise kysten av Kalamata i Messinia komponerer en himmelsk scene.

 

Våre kjære gjester,

Vårt eneste mål og vårt helhjertede ønske, gjennom våre eksklusive tilbud, er, at oppholdet Deres på Villa MOMENTS AGNO* skulle være anledning for Dere å huske behagelige følelser og gode minner fra barndommen og ikke bare fra den. Å oversvømme Dere med fred i sjellen og åndelig lyst, som når Dere besøker et favorittsted. Forhåpentligvis vil våre eksklusive feriepakker fylle hjertet og sinnet Deres med øyeblikk av glede og nostalgi av Deres erfaring i villaen vår, i vårt mytiske Arkadia og i vårt Hellas.

 

Vi vil gi Dere all den positive energien gjennom våre spesialtilbud for å belønne Dere med et uforglemmelig og søt ton av avslapning og velvære, en autentisk gresk arkadisk gjestfrihet, et ærligt forhold mellom kvalitet og pris. Velkommen til oss … Reservasjonen Deres i vårt lille paradis er garantert … Velkommen … Til tjeneste …

 

Med vennlig hilsen

Deres magiske øyeblikks lag

MΑποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς βιολέτας καρδιάments Villa Agno

 

* Agno (på gresk betyr = Det hellige, det rene, det uforurensete)

EKSKLUSIVE TILBUD

FOR BESTILLING PÅ NETTSIDEN VÅR

Tilbud og bestillinger, på språket Deres

TIDLIG BESTILLING MED 25% RABATT OG GAVER
5 grunner til å bestille tidligere hos oss
BO OVER 6 NETTER MED RABATTER OG GAVER
6 toppgrunner til å bestille hos oss
BO OVER 3 NETTER MED RABATTER OG GAVER
5 toppgrunner til å bestille hos oss
GRATIS OVERNATTNINGER MED RABATTER OG GAVER
Bo over 3 overnattninger og få 1 gratis! 5 toppgrunner til å bestille hos oss
GENERELT TILBUD
4 toppgrunner til å bestille hos oss

Vi påminner Dere om at vi kan kontakte Dere på engelsk og gresk.